Vermeeren Makelaardij

Ado Vermeeren

Even voorstellen

Geboren en getogen op het platteland is Ado Vermeeren (59 jaar), alweer 25 jaar actief in de makelaardij. Opgegroeid tussen burgers en buitenlui en met de nodige werk en levenservaring heeft Ado tezamen met zijn vrouw Desirée onlangs een geheel eigen makelaarskantoor opgericht, dat gespecialiseerd is in alles wat zich op het platteland afspeelt. De combinatie van Landelijk en veelal Exclusief Vastgoed is een mooie combinatie met het Agrarische Vastgoed. Een combinatie waar Ado zich zijn gehele leven al in bevindt en hem geen windeieren heeft gelegd.

Opgegroeid op een gemengd tuindersbedrijf en omringd door alle andere activiteiten op agrarisch gebied van buren en familieleden, heeft Ado in 1988 het diploma van de Agrarische Hogeschool gehaald, en kort in de groente- en fruitwereld gewerkt. Daarna heeft hij bijna 10 jaar lang in geheel Zuid-Nederland en België voor nu ’s-werelds grootste bloemenveiling gewerkt en zijn alle weggetjes en paadjes hem bekend in deze streken.

Na een korte tijd van avondstudie heeft hij alle benodigde diploma’s gehaald en heeft hij bijna 9 jaar op ook een gerenommeerd makelaarskantoor gewerkt, waarbij studie en vakmanschap ook steeds centraal stonden.

Met de komst van 2 kleine stamhoudertjes hebben Ado en Desirée besloten om van huis uit een makelaarskantoor op te richten. Tussen de bedrijven door, hiervan kunnen genieten blijft ook een belangrijk doel in hun leven.

De lijntjes zijn hier dus lekker kort en ze weten zelf gelukkig alles van de klanten af en kunnen hier dan ook direct en goed op hun wensen inspelen. Door het goed omgaan met internet en e-mail kunnen ze meer tijd vrij maken voor de persoonlijke begeleiding van klanten. De introductiegesprekken, de opnames van panden, de bezichtigingen zitten allemaal direct bij de makelaar zelf. Wij geven er zelf ook sterk de voorkeur aan om bij evt. tekenen van koopaktes dit met beide partijen tezamen te doen en zelfs bij de uiteindelijke notariële overdracht zijn wij, als een van de weinige kantoren, aanwezig.

Naast aan- en verkoop van objecten, wordt er nog veel meer advies- en taxatiewerk achter de schermen gedaan.

We zijn aangesloten bij de NVM en staan dus borg voor een van de hoogste kwaliteitnivo’s in de vastgoedwereld en kunnen hierdoor voor onze klanten kosteloos op Funda of Fundalandelijk adverteren.