Vermeeren Makelaardij

Woningaanbod

Voor uitgebreidere info kunt u ook op Funda of Funda landelijk terecht of kunt u rechtstreeks contact met ons kantoor opnemen.

Wernhoutseweg 78 Wernhout Wernhoutseweg 78 te WERNHOUT
Verrassend leuke en vrijstaande woning (ca. 555 m³)met 4 slaapkamers, dubbele carport en grote achtertuin. Centraal gelegen net buiten het dorp aan een doorgaande weg op een ruim perceel van ca. 2.140 m² met moestuin en dierenweide.

Nieuw in de verkoop

Vraagprijs:
€ 615.000,- k.k.

Bekijk de brochure
Risten 31 te Rijsbergen Risten 31 te RIJSBERGEN
Leuke vrijstaande woning met garage en berging, gelegen aan een doorgaande weg nabij het centrum en met slaap- en badkamer op begane grond.
Vraagprijs:
€ 495.000,- k.k.

Bekijk de brochure
Nassaustraat 3 Rijsbergen Nassaustraat 3 te RIJSBERGEN
Ruime instapklare, vrijstaande woning met garage (ca. 588 m³), ruime oprit en nette achtertuin met mooie veranda.

Verkocht

Van Steelandtstraat 13 Zevenbergen Van Steelandtstraat 13 te ZEVENBERGEN
Compleet gerenoveerde woning (ca. 386 m³), fraai gelegen op perceel van 77 m² in het gezellige Zevenbergen.

Verkocht

Oosteindseweg 64 Sprundel Oosteindseweg 64 te SPRUNDEL
Verrassende vrijstaande woning (ca. 646 m³) met o.a. 10 paardenboxen Fraai en zeer rustig gelegen op een ruim perceel van 16.255 m² in het buitengebied van Sprundel, aan de rand van het grote natuurgebied de Pannenhoef.

Verkocht

Spechtendonk 29 te St. Willebrord Spechtendonk 29 te ST. WILLEBRORD
Ruime en verzorgde woning (546 m³) met 3 slaapkamers, garage en ruime oprit. Gelegen in een rustige en gewilde woonwijk van St. Willebrord, op korte loopafstand van bushalte en alle overige voorzieningen

Verkocht

Tiggeltsestraat 15 Rijsbergen Tiggeltsestraat 15 te RIJSBERGEN
Een karakteristieke boerderijwoning met aanpandige schuur en ruim perceel.

Verkocht

Moeskroenstraat 10 Breda Moeskroenstraat 10 te BREDA
Gelijkvloerse bungalow met 2 slaapkamers, carport en ruime berging. Rustig en mooi gelegen in een rustige straat met aan voor- en zijkant uitzicht op fraaie vijverpartij en op korte afstand van alle voorzieningen.

Verkocht

Langeveld 28 Roosendaal Langeveld 28 te ROOSENDAAL
Nette tussenwoning (ca. 363 m³) met 4 slaapkamers en aparte garagebox, gelegen in een prima en rustige woonwijk nabij het stadshart.

Verkocht

Lage Neerstraat 57 te Etten-Leur Lage Neerstraat 57 te ETTEN-LEUR
Vrijstaande woning (ca. 345m³) met garage, gelegen op een rustige locatie op een bijzonder ruim perceel (1.828 m²) in de gewilde woonwijk Plan Hooghuis in Etten-Leur en op korte afstand van alle voorzieningen.

Verkocht

Achterhoeksestraat 8 te Rucphen Te Huur: Achterhoeksestraat 8 te RUCPHEN
Vrijstaande woning (binnen geheel gemoderniseerd) met berging en tuin, gelegen op mooie locatie nabij het centrum op ca. 389 m². Energielabel C.
Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen.
Maximum huurtermijn 2 jaar.

Verhuurd

Langeweg 9 te De Heen Langeweg 9 te DE HEEN
Sfeervolle instapklare 2-onder-1-kapwoning met o.a. 4 slaapkamers, ruime garage en carport. Fraai gelegen op ruim en rustig gelegen perceel van 422 m² in De Heen, nabij dorpsrand.

Verkocht

Aartsberg 2 te Achtmaal Aartsberg 2 te ACHTMAAL
Moderne, instapklare, vrijstaande en compleet nieuwe woning met 6 slaapkamers, inpandige garage en ruime oprit. Mooi gelegen aan rand van Achtmaal op een ruim perceel van 689 m².

Verkocht

Sint Janstraat 80 te Sprundel Sint Janstraat 80 te SPRUNDEL
Zeer ruime vrijstaande woning van maar liefst ca. 1.000 m³ op ruim perceel van 520 m² in het centrum van Sprundel. Deze woning is van binnen deels gerenoveerd en voorzien van een nieuwe indeling. Door koper kan deze verder naar eigen idee en smaak afgewerkt worden.

Verkocht

Nassauplein 7 te Zundert Nassauplein 7 te ZUNDERT
Nette en gezellige tussenwoning met wel 6 slaapkamers, die u zeker met eigen ogen moet gaan zien! Gelegen op een goede locatie in het centrum van Zundert met alle voorzieningen binnen handbereik.

Verkocht

Dennenlaan 8 te Zundert Dennenlaan 8 te ZUNDERT
Instapklare twee onder een kap woning met garage op ruim perceel nabij centrum van Zundert.

Verkocht

Rustenburgstraat 7 te Zundert Rustenburgstraat 7 te ZUNDERT
Twee-onder-een-kapwoning met ruime garage, eigen oprit, privacy biedende tuin en 2 slaapkamers. Fraai gelegen op perceel van 490 m² in het rustige en groene buitengebied van Zundert.

Verkocht

Kerkakkerstraat 1b te Rijsbergen Kerkakkerstraat 1b te RIJSBERGEN
Fraaie woning (strak design), geheel gesitueerd op de begane grond (ca. 589 m³) Gelegen op een goede locatie van ca. 399 m² in het centrum van Rijsbergen, op loopafstand van bushalte en alle overige centrumvoorzieningen.

Verkocht

Kardinaal Frankenbergstraat 20 te Rijsbergen Kardinaal Frankenbergstraat 20 te RIJSBERGEN
Rustig en kindvriendelijk gelegen hoekwoning met berging. Gunstig gelegen in Rijsbergen op loopafstand van bushalte en alle overige school- en centrumvoorzieningen. Woning benodigd modernisering.

Verkocht

Roerdomp 85 te Etten-Leur Roerdomp 85 te ETTEN-LEUR
Bijna geheel vrijstaande woning (596 m³) met geschakelde garage en eigen oprit. Gelegen op een rustige locatie op 365 m² grond in de gewilde woonwijk Plan Hooghuis in Etten-Leur en op korte afstand van alle voorzieningen.

Verkocht

Lindenbleek 24 te Etten-Leur Lindenbleek 24 te ETTEN-LEUR
Vrijstaande woning (ca. 502 m³) met 4 slaapkamers, garage en riante privacy-biedende tuin op 487 m²

Verkocht

Oosteindseweg 61 te Sprundel Oosteindseweg 61 te SPRUNDEL
Riante vrijstaande woning op groot perceel (15.045 m²) met vrijstaande garage en riante tuin. Gelegen in het buitengebied van Sprundel, nabij Pannenhoef en met schitterend weids achteruitzicht

Verkocht

Rucphenseweg 23a te Klein-Zundert Rucphenseweg 23a te KLEIN-ZUNDERT
Vrijstaande boerderijwoning met aangebouwde schuur, vrijstaande ruime garage en stal op ruim perceel van ca. 0,5 ha in Klein Zundert

Verkocht

Hoofdstraat 54 te Gorssel Hoofdstraat 54 te GORSSEL
Vrijstaande woning (ca. 524 m³) met vrijstaande garage op een leuk perceel van 867 m², gelegen op een mooie locatie en op korte afstand van alle voorzieningen in het leuke centrum van Gorssel.

Verkocht

Hoogakker 63a te Sprundel Hoogakker 63a te SPRUNDEL
Schitterende instapklare tussenwoning (ca. 475 m³), bwj. 2018, met overkapping, berging, carport en eigen parkeerplaats aan de achterzijde, gelegen binnen de bebouwde kom van Sprundel

Verkocht

Sprundelsebaan ong. te Breda Sprundelsebaan ong. te BREDA
Uniek en zeer ruim bouwkavel (ca. 4.534 m²), nabij de rand van Breda. Creëer hier uw eigen woning en tuin naar uw eigen wensen!!!

Verkocht

Vissenbergdreef 7 te Sprundel Vissenbergdreef 7 te SPRUNDEL
Fraaie vrijstaande woning (ca. 930 m³) op groot perceel (ca. 1.800 m²) nabij het centrum van Sprundel. Voorzien van o.a. een dubbele garage, overkapping, stal, riante tuin en dierenweide.

Verkocht

Kapelstraat 21 te Heerle Kapelstraat 21 te HEERLE
Te huur, agrarische bedrijfswoning (bwj. 1989/1990) met loods, gelegen in het overwegende agrarische buitengebied van Heerle.

Verhuurd

Roerdomp 39 te Etten-Leur Roerdomp 39 te ETTEN-LEUR
Instapklare tussenwoning (ca. 419 m³) met 4 slaapkamers en een berging. Gelegen op een rustige locatie van ca. 157 m² in de gewilde woonwijk Plan Hooghuis in Etten-Leur en op korte afstand van alle centrumvoorzieningen.

Verkocht

Oranjestraat 23 te Rijsbergen Oranjestraat 23 te RIJSBERGEN
Nette 2-onder-1-kapwoning met ruime garage en carport (ca. 382 m³) en 3 slaapkamers (excl. zolderkamer). Gelegen in een gewilde straat nabij het centrum van Rijsbergen en op korte afstand alle voorzieningen.

Verkocht

Gommersstraat 54 te Rijsbergen Gommersstraat 54 te RIJSBERGEN
Nette hoekwoning met 4 slaapkamers en berging. Gelegen op een goede locatie in het centrum van Rijsbergen, op korte loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen zoals o.a. bushalte, basisschool, winkels en gezondheidsvoorzieningen.

Verkocht

Weerdstraat ong. te Breda Weerdstraat ong. te BREDA
Unieke mogelijkheid om nabij de rand van Breda op ruim en groenrijk perceel te wonen. Bouwkavel (ca. 5040 m²) gelegen in groenrijk gebied in Overaa en nabij Breda.

Verkocht

Hoge Weide 13 te Prinsenbeek Hoge Weide 13 te PRINSENBEEK
Nette tussenwoning (ca. 310 m³) met berging, dakterras en prachtige tuin op een perceel van ca. 189 m². Gelegen op een goede locatie in het centrum van Prinsenbeek, op korte afstand van bushalte en alle overige voorzieningen.

Verkocht

Burg. Hartmanstraat 8 te Rijsbergen Burg. Hartmanstraat 8 te RIJSBERGEN
Vrijstaande, nette, levensloopbestendige woning (ca. 588 m³) met slaapkamer en badkamer op de begane grond en met garage. Gelegen op een rustige locatie in het centrum van Rijsbergen op loopafstand van bushalte en alle overige voorzieningen

Verkocht

Eindegoorweg 3a te Baarle-Nassau Eindegoorweg 3a te BAARLE-NASSAU
Prachtige royale woning (ca. 815 m³) met schuur (ca. 125 m²) en stallen op 9.675 m² grond. Gelegen in het agrarisch buitengebied van Baarle-Nassau op mooie locatie.

Verkocht

Keenseweg 4 te Etten-Leur Keenseweg 4 te ETTEN-LEUR
Nette, uitgebouwde, instapklare tussenwoning (ca. 387 m³) met 4 slaapkamers en berging. Gelegen op een rustig plaats in de gewilde wijk “de Keen”.

Verkocht

Overaseweg 268 te Breda Overaseweg 268 te BREDA
Vrijstaande agrarische bedrijfswoning met garage en twee loodsen op ruim perceel grond van 3.490 m² in het buitengebied van Breda, nabij het natuurgebied het Mastbos en de Krabbenbosschen.

Verkocht

Heistraat 9 te Hoeven Heistraat 9 te HOEVEN
Leuke en karakteristieke vrijstaande woning (ca. 652 m³) met dubbele garage. Weids uitzicht aan alle kanten op een ruim perceel van ca. 2.780 m² in het buitengebied van Hoeven.

Verkocht

Griendweg 6 te Achtmaal Griendweg 6 te ACHTMAAL
Instapklare vrijstaande woning (ca. 744 m³) met ruime slaap- en badkamer op begane grond en aangebouwde garage. Mooi gelegen op ruim perceel van 467 m² in de kern van Achtmaal.

Verkocht

Kleuterhuislaan 12 te Rijsbergen Kleuterhuislaan 12 te RIJSBERGEN
Mooi landgoed op unieke locatie (ca. 9.830 m²) met landhuis (ca. 668 m³) en aparte kantoor/praktijkruimte (ca. 100 m²).

Verkocht

Hulsdonkstraat 5A te Klein-Zundert Hulsdonkstraat 5A te KLEIN-ZUNDERT
Vrijstaande woning (ca. 597 m³) met schitterende vrije ligging op ruim perceel van 4.930 m² en vrijstaande ruime schuur, rustig gelegen in het groene buitengebied van Zundert.

Verkocht

Wernhoutseweg 122b te Wernhout Wernhoutseweg 122b te WERNHOUT
Ruime 2-onder-1 kapwoning (ca. 553 m³) bwj. 1965 met garage en eigen oprit. Centraal gelegen in het dorp aan een doorgaande weg.

Verkocht

Hermansstraat 17-17A te Hoeven Hermansstraat 17-17A te HOEVEN
Schitterende instapklare bedrijfswoning ca. (911 m³) met zeer ruime bedrijfshal (ca. 700 m² excl. verdieping) op royaal perceel van ca. 3.200 m² gelegen net buiten de bebouwde kom van Hoeven.

Verkocht

Burgemeester Vranckenstraat 28 te Zevenbergen Burgemeester Vranckenstraat 28 te ZEVENBERGEN
Zeer ruime karakteristieke en instapklare twee-onder-een-kapwoning (615 m³) met garage op ruim perceel van 372 m². Gelegen op een groenrijke locatie in een nette woonwijk te Zevenbergen met eigen oprit en ruime parkeergelegenheid. Oplevering eind december 2022/februari 2023

Verkocht

Laguitensebaan 4 te Rijsbergen Laguitensebaan 4 te RIJSBERGEN
Ruime twee-onder-een-kapwoning met 5 royale slaapkamers en garage. Gelegen op een mooie locatie in een fraaie woonwijk nabij het centrum van Rijsbergen.

Verkocht

J.F.Kellyweg 10 te Ulvenhout J.F.Kellyweg 10 te ULVENHOUT
Schitterend gelegen boerderijwoning (ca. 2.264 m³ incl. inpandige stal/schuurruimte). Gelegen op een unieke locatie in het groene buitengebied van Ulvenhout (18.730 m²).

Verkocht

Rijsbergseweg 278 te Breda Rijsbergseweg 278 te BREDA
Karakteristiek jaren ’30 twee-onder-een-kapwoning (ca. 441 m³) op een perceel van 538 m². Gelegen op een groenrijke locatie in het buitengebied van Breda (Effen) met achteruitzicht over het groenrijke gebied de Rith.

Verkocht

Turfstraat 36 te Sprundel Turfstraat 36 te SPRUNDEL
Zeer ruime, vrijstaande villa op riant perceel met twee ruime mooie bijgebouwen. Fraai en zeer rustig gelegen op een ruim perceel van 13.670 m² in het buitengebied en aan de rand van het grote natuurgebied de Pannenhoef

Verkocht

Raadhuisstraat 7 te Oud-Vossemeer Raadhuisstraat 7 te OUD-VOSSEMEER
Karakteristiek en bijzonder ruim herenhuis (ca. 1455 m³) (bwj. 1896) met berging, eigen garage en achtertuin, gelegen op een prachtige locatie aan het dorpsplein van Oud-Vossemeer met alle voorzieningen van een stad op slechts enkele autominuten afstand.

Verkocht

Notselseweg 1 te Strijbeek Notselseweg 1 te STRIJBEEK
Monumentale vrijstaande langgevelboerderij met bakhuis uit ca. 1885 en ruime schuur (ca. 260 m²) op ruim perceel van ca. 5.500 m². Fraai gelegen in het buitengebied van Strijbeek.

Verkocht

Langeweg 25 te Kruisland Langeweg 25 te KRUISLAND
Compleet gerenoveerde en luxe afgewerkte vrijstaande woning (bj. 1898 en bijna 700 m³ inhoud) met fantastisch aangelegde tuin met o.a. een veranda, wellnessruimte, vijver en riante garage op een perceel van 530 m².

Verkocht

Rucphenseweg 39 te Klein Zundert Rucphenseweg 39 te KLEIN ZUNDERT
Karakteristieke geheel gerenoveerde monumentale woonboerderij ( 1.104 m³) met ruime schuur. Fraai gelegen op ruim perceel van 5.310 m² (evt. nog uit te breiden met 10.600 m² extra) in en tussen verschillende natuurgebieden in buitengebied van Zundert en met uitzicht op de omliggende bossen van Landgoed de Moeren.

Verkocht

Nassaustraat 23 te Rijsbergen Nassaustraat 23 te RIJSBERGEN
Zeer ruime, verzorgde, vrijstaande woning (ca. 730 m³) met serre, 4 slaapkamers, inpandige garage en carport. Gelegen op een goede locatie op 452 m² grond, nabij het centrum van Rijsbergen, op korte loopafstand van bushalte en alle overige voorzieningen.

Verkocht

Burgemeester Prinsensingel 22 te Roosendaal Burgemeester Prinsensingel 22 te ROOSENDAAL
Fraai, royaal en karakteristiek woon- en winkelpand (ca. 1.061 m³) met verrassend ruim appartement en garage, gelegen in het centrum van Roosendaal op ca. 228 m² eigen grond en oprit.

Verkocht

Weerdstraat 31 te Breda Weerdstraat 31 te BREDA
Vrijstaande woning (ca. 1.035 m³) met grote loods (ca. 600 m²), paardenstallen, weiland en schitterende vrije ligging op een perceel van ca. 19.790 m²

Verkocht

Roosendaalsebaan 4 te Bosschenhoofd Roosendaalsebaan 4 te BOSSCHENHOOFD
Landgoed Maple Farm

Verkocht

Julianalaan 30 te Wernhout Julianalaan 30 te WERNHOUT
Instapklare 2-onder-1 kapwoning (ca. 377 m³) met garage en carport. Gelegen in een rustige en nette woonwijk met veel privacy en veel parkeermogelijkheden.

Verkocht

Sint Bernardusstraat 36 te Hoeven Sint Bernardusstraat 36 te HOEVEN
Vrijstaande en karakteristieke jaren ’30 woning (ca. 970 m³) op royaal perceel van 1.895 m². Fraai gelegen met vrij uitzicht aan de achterzijde.

Verkocht

Van Oosterhoutstraat 30 te Rijsbergen Van Oosterhoutstraat 30 te RIJSBERGEN
Vrijstaande ruime woning (483 m³) op mooie locatie in Rijsbergen met nette achtertuin met inpandige garage en eigen oprit. Tevens met ruime slaap- en badgelegenheid op begane grond evenals twee extra kamers op verdieping.

Verkocht

Maalderijstraat 31 te Oosteind Maalderijstraat 31 te OOSTEIND
Luxe, vrijstaande rietgedekte, charmante woning (ca. 610 m³) bwj. 2003 met fraai bijgebouw. Mooi gelegen op ruim perceel van 725 m² in het rustige Oosteind.

Verkocht

Onder de Schutsboom 7 te Etten-Leur Onder de Schutsboom 7 te ETTEN-LEUR
In het centrum van Etten-Leur gelegen leuke uitgebouwde tussenwoning van ca. 335 m³. Met berging en tuin op het zuidwesten op een perceel van 151 m².

Verkocht

Dahliastraat 7 te Wernhout Dahliastraat 7 te WERNHOUT
Fraai gelegen 2-onder-1-kapwoning (ca. 394 m³) met eigen oprit, ruime achtertuin op 242 m² grond met veel privacy en ruime parkeergelegenheid en veel voorzieningen op loopafstand, gelegen aan een rustige weg aan de rand van Wernhout.

Verkocht

Kerkakkerstraat 9 te Rijsbergen Kerkakkerstraat 9 te RIJSBERGEN
Twee-onder-één-kapwoning ( 335 m³) met vrijstaande garage. Gelegen op een goede locatie binnen de bebouwde kom in het centrum van Rijsbergen op korte loopafstand van een basisschool, bushalte en alle overige voorzieningen

Verkocht

Grauwe Polder 158 te Etten-Leur Grauwe Polder 158 te ETTEN-LEUR
Compleet gerenoveerde woonboerderij (bj. ca. 1890) ca. 1329 m³ incl. inpandige schuur op ca. 1.033 m² perceel, gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Etten-Leur.

Verkocht

Kalmthoutsebaan 16A te Wernhout Kalmthoutsebaan 16A te WERNHOUT
Prachtig, sfeervol afgewerkte, instapklare woning (ca. 750 m³) met ruime veranda, vrijstaande bijgebouw, garage, carport en weide op een mooie groen locatie in het buitengebied van Wernhout met vrij uitzicht over de landerijen op ca. 2.700 m².

Verkocht

Kleinheidepad 14 te Rucphen Kleinheidepad 14 te RUCPHEN
Exclusieve bedrijfswoning (ca. 1.380 m³) met kantoren/showroom en bedrijfsloods met opslagruimte en kantoormogelijkheid. Rustig gelegen in een groene omgeving, op een ruime kavel van 2.208 m², met vele gebruiksmogelijkheden en op een steenworp van de bebouwde kom van Rucphen.

Verkocht

Torendreef 11a te Hoeven Torendreef 11a te HOEVEN
Fraaie vrijstaande woning op riant perceel met dubbele garage, stal en diverse paardenboxen, rijbak, stapmolen, paddock, wasplaats en weiland. Fraai gelegen op perceel van 17.825 m² in het buitengebied van zowel Hoeven als Oudenbosch.

Verkocht

Molenaarsstraat 6 te Etten-Leur Molenaarsstraat 6 te ETTEN-LEUR
Prachtig gelegen karakteristieke woonboerderij met inpandige schuur (ca. 1.135 m³ incl. inpandige schuur). Gelegen op een mooi perceel van 5.940 m² in het buitengebied van Etten-Leur, nabij het natuurgebied “de Prinsenhoef” en “de Groene Schakel”.

Verkocht

Nieuwmoerseweg 27 te Achtmaal Nieuwmoerseweg 27 te ACHTMAAL
Prachtig gelegen karakteristieke, sfeervol afgewerkte, instapklare woning (ca. 965 m³). Gelegen op een zeer ruim perceel (11.410 m²) in het groene buitengebied tussen Achtmaal en Nieuwmoer.

Verkocht

Schriekenweg 9 te Rijsbergen Schriekenweg 9 te RIJSBERGEN
Vrijstaande boerderijwoning (ca. 788 m³) met grote stal en weiland op fraaie locatie (perceel van ca. 7.557 m²) in het rustige en groen buitengebied van Rijsbergen.

Verkocht

Galderseweg 66 te Galder Galderseweg 66 te GALDER
Mooi gelegen vrijstaande woning (ca. 670 m³) op groot perceel (ca. 8.755 m²) met loods (ca. 268 m²), riante tuin, paarden-en kleinveeweide en spectaculair vrij uitzicht aan de achterzijde op het Brabants landschap in Galder.

Verkocht

Wernhoutseweg 182 te Wernhout Wernhoutseweg 182 te WERNHOUT
Mooie, ruime en vrijstaande woning (ca. 635 m³) met drie grote vrijstaande schuren/garages, klein weitje met paardenverblijf en een grote berging met gastenverblijf. Gelegen op een mooie groene locatie in het buitengebied van Wernhout op ca. 4.635 m². Vrij gelegen in het zuidelijke puntje van Brabant tegen de Belgische grens.

Verkocht

Hulsdonkstraat 14 te Klein Zundert Hulsdonkstraat 14 te Klein Zundert
Vrijstaande instapklare woning (ca. 619 m³) met schitterende vrije ligging, paradijselijke tuin en vrijstaande ruime garage (ca. 80 m²). Fraai gelegen op ruim perceel van ca. 15.350 m² in het rustige en groene buitengebied van Zundert.

Verkocht

Irenestraat 7 te Rijsbergen Irenestraat 7 te RIJSBERGEN
Schitterende instapklare tussenwoning (bwj. 1967 en met bijna 400 m³ inhoud). Gelegen in het centrum van Rijsbergen met alle voorzieningen op loopafstand, in een rustige straat met voldoende parkeermogelijkheden.

Verkocht

Hilsebaan 233 te Etten-Leur Hilsebaan 233 te ETTEN-LEUR
Vrijstaande woning (bwj. 1973 en inhoud ca. 553 m³) op een schitterende locatie en met grote vrijstaande schuur. Fraai gelegen op ruim perceel van 16.425 m² in het rustige en groene buitengebied van Etten-Leur.

Verkocht

Lagestraat 33C te Rijsbergen Lagestraat 33C te RIJSBERGEN
Verrassend ruime halfvrijstaande instapklare woning met eigen garage en oprit op goede locatie in Rijsbergen.

Verkocht

Hoeksestraat 39 te Schijf Hoeksestraat 39 te SCHIJF
Prachtige vrijstaande woning (ca. 620 m³) met zeer royale schuur. Met ruime tuin en veel privacy op een unieke locatie gelegen naast de “Rucphense Bosschen” op ca. 5.035 m².

Verkocht

Rijksweg 31 te Dorst Rijksweg 31 te DORST
Zeer fraaie vrijstaande jaren ’30 woning (ca. 965 m³) met bijgebouwen op ruim perceel (1.326 m²). Het perceel behuist een hondenkennel en zowel gebouwen als perceel zijn hierop ingericht.

Verkocht

Ettenseweg 65A te Rijsbergen Ettenseweg 65A te RIJSBERGEN
Schitterende instapklare 2/1 kapwoning op een perceel van 269 m². Bouwjaar 2016 en inhoud ca 582 m³. Gelegen binnen de bebouwde kom van Rijsbergen op mooie zichtlocatie.

Verkocht

Dries 18 te Rijsbergen Dries 18 te RIJSBERGEN
Schitterende instapklare hoekwoning (ca. 345 m³). Deze ruime hoekwoning (bwj. ca. 1994) is gelegen in een zeer gewilde wijk, welke zich kenmerkt als rustig, kindvriendelijk, groen en ruim van opzet.

Verkocht

Watermolenstraat 9 te Roosendaal Watermolenstraat 9 te ROOSENDAAL
Instapklare woning (ca. 550 m³) met ruime bedrijfsruimte (ca. 300 m²) op een perceel van 965 m², gelegen aan de rand van het kleine bedrijventerrein Vijfhuizenberg, op een rustige locatie, waar wonen en werken ideaal te combineren is.

Verkocht

Jan Steenstraat 19 te Rucphen Jan Steenstraat 19 te RUCPHEN
Keurige 2-onder-1-kapwoning (ca. 544 m³) met 4 slaapkamers, riante oprit en garage en tuin, gelegen op mooie locatie aan een groen plantsoen nabij het centrum op een perceel van 363 m²

Verkocht

Bremstraat 2 te St. Willebrord Bremstraat 2 te ST. WILLEBRORD
Vrijstaande woning (ca. 368 m³) bouwjaar ca. 1965, zonder tuin, gelegen aan een rustige weg, met aan de achterzijde een bedrijfsruimte aangebouwd, welke niet tot het verhuurde behoort.

Verhuurd

Weimersedreef 2 te Prinsenbeek Weimersedreef 2 te PRINSENBEEK
Levensbestendige vrijstaande woning met een vrij ruime schuur met paardenstallen en vrijstaande garage met berging op totaal 5305 m² grond op een mooie locatie en parkeergelegenheid op eigen grond aan de rand van het dorp en toch in het buitengebied van Prinsenbeek met veel vrij uitzicht.

Verkocht

Lindenbleek 13 te Etten-Leur Lindenbleek 13 te ETTEN-LEUR
Fraai en rustig gelegen hoekwoning met berging, achtertuin en achterom, met veel pricacy op een mooie kindvriendelijke locatie gelegen in Etten-Leur, op loopafstand van alle voorzieningen.

Verkocht

Hogestraat 2 te Bosschenhoofd Hogestraat 2 te BOSSCHENHOOFD
Vrijstaande woning (ca. 450 m³) met fraaie tuin en ruim multifunctioneel bijgebouw/tuinhuis. Fraai gelegen op ruim en privacy biedend perceel van 1.200 m² in het rustige en groene buitengebied van Bosschenhoofd.

Verkocht

Hoge Vaartkant 191 te Etten-Leur Hoge Vaartkant 191 te ETTEN-LEUR
Uniek in het groen gelegen vrijstaande woning met schuren. Gelegen aan een zeer rustige weg in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur op 21.895 m² grond.

Verkocht

Eldertstraat 6 te Klein-Zundert Eldertstraat 6 te KLEIN-ZUNDERT
Vrijstaande boerderijwoning (ca. 1.168 m³) met schitterende vrije ligging, paardenboxen, rijbak en vrijstaande open schuur. Fraai gelegen op ruim perceel van 10.085 m² in het rustige en groene buitengebied van Zundert nabij Landgoed de Moeren en toch op korte afstand van het dorp. Ideaal voor evt. B & B of evt. mantelzorg.

Verkocht

Tiendpad 1c en 3 te Wernhout Tiendpad 1c en 3 te WERNHOUT
Vrijstaande woonboerderij met dubbele bewoning op groot perceel van 3.135 m², met garage en vrijstaande dubbele schuur (252 m²). Fraai gelegen op een ruim perceel in het centrum van Wernhout en op korte afstand van Zundert.

Verkocht

Bosweg 4 te Chaam Bosweg 4 te CHAAM
Prachtige vrijstaande woning (ca. 1.200 m³) met inpandige garage en vrijstaande berging/stal. Gelegen op een mooi en zeer vrij gelegen perceel (3.265 m²) en met bijzonder weidse uitzichten in het groenrijke buitengebied van Chaam.

Verkocht

Hulsdonkstraat 12 te Klein Zundert Hulsdonkstraat 12 te KLEIN ZUNDERT
Vrijstaande instapklare woning (bouwjaar 2017 en inhoud 685 m³) met schitterende vrije ligging en vrijstaande schuur (126 m²). Gelegen op een ruim perceel van 6.145 m² in het rustige en groene buitengebeid van Zundert.

Verkocht

Koningin Julianastraat 10 te Rijsbergen Koningin Julianastraat 10 te RIJSBERGEN
Ruime halfvrijstaande woning (ca. 560 m³) met garage op een perceel van 336 m². Gelegen binnen de bebouwde kom van Rijsbergen op korte afstand van bushalte en dicht bij centrum op.

Verkocht

Herelsestraat 68 te Heerle Herelsestraat 68 te HEERLE
Vrijstaande woning (ca. 574 m³) met schitterende aangelegde tuin. Gelegen op een ruim perceel van ca. 3.670 m² (meer grond bespreekbaar tot 27.910 m²), net binnen de bebouwde kom van Heerle op korte afstand van de Brabantse Wal.

Verkocht

Huisakkerstraat 6 te Rijsbergen Huisakkerstraat 6 te RIJSBERGEN
Ruime vrijstaande woning (ca. 1.500 m³) met inpandige garage en grote schuur (ca. 156 m²) op totaal 4.679 m², welke is verdeeld over ca. 1.479 m² grond nabij de woning en ca. 3.200 m² aan de overzijde van de straat, gelegen op een mooie locatie in het buitengebied van Rijsbergen.

Verkocht

Pannenhoefsebaan 4A te Rijsbergen Pannenhoefsebaan 4A te RIJSBERGEN
Mooie ruime vrijstaande woning (ca. 640 m³) met inpandige garage op 568 m², gelegen aan een rustige weg in het buitengebied van Rijsbergen.

Verkocht

Klein Zundertseweg 37 te Klein-Zundert Klein Zundertseweg 37 te KLEIN-ZUNDERT
Zeer ruime vrijstaande woning (ca. 650 m³) met garage en riante tuin, gelegen op een zeer ruim perceel van 573 m² op een mooie plek in Klein-Zundert.

Verkocht

Egelantier 19 te Zundert Egelantier 19 te ZUNDERT
Zeer ruime karakteristieke moderne woning (ca. 1037 m³) met verrassende indeling en ruime garage, gelegen op een perceel van 780 m².

Verkocht

Acaciastraat 33 Made Acaciastraat 33 te Made
Rustig gelegen fraaie en nette afgewerkte hoekwoning (ca. 315 m³) met berging en achterom op een mooie kindvriendelijke locatie in Made. Rustig en met veel privacy gelegen op loopafstand van alle voorzieningen op een perceel van 131 m².

Verkocht

Noorderstraat 70a te Sprundel Noorderstraat 70a te SPRUNDEL
Fraaie moderne twee-onder-één-kapwoning met garage, gelegen op een mooie locatie in het fraaie dorp Sprundel.

Verkocht

Hoevenseweg 44 te Etten-Leur Hoevenseweg 44 te ETTEN-LEUR
Ruime vrijstaande bungalow met grote schuur en mogelijkheden voor eventueel paardenboxen, fraai gelegen op ruim perceel van 4.930 m² in het buitengebied van Etten-Leur.

Verkocht

Rijsbergseweg 47a te Etten-Leur Rijsbergseweg 47a te ETTEN-LEUR
Vrijstaande woning (ca. 400 m³) met diverse bijgebouwen op ruim perceel van ca. 2500 m² grond in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur (eventueel uit te breiden tot 11.707 m²)

Verkocht

Bremstraat 151 te St. Willebrord Bremstraat 151 te ST. WILLEBRORD
Sfeervolle vrijstaande woning (ca. 650 m³) met ruime garage en zwembad op een zeer ruim perceel van 10.725 m². Gelegen aan een rustige verharde weg, met ruime oprit en afsluitbare poort, in het buitengebied van St. Willebrord.

Verkocht

Hoekvensedreef 25 te Schijf Hoekvensedreef 25 te SCHIJF
Royale en goed onderhouden vrijstaande boerderijwoning (1.580 m³) met paardenstallen op een perceel van 3.865 m². Schitterend gelegen in het groene buitengebied van Schijf. Meer grond aan te kopen tot 15.000 m².

Verkocht

Kaarschotsestraat 3 te Rijsbergen Kaarschotsestraat 3 te RIJSBERGEN
Schitterend landelijk gelegen landhuis met eveneens in stijl gebouwde schuur, garage en met nette tuin op een ruim perceel van 12.485 m². Geheel omgeven met schitterende groene houtwal en met een groen weiland en verder voorzien van mooi zwembad.

Verkocht

Achtmaalseweg 151A te Achtmaal Achtmaalseweg 151A te ACHTMAAL
Een fraai gelegen vrijstaande woning (ca. 510 m³) met vrijstaande garage, hobbykasje en twee ruime vrijstaande schuren (190 m² en 130 m²) op een mooie locatie in het buitengebied van Achtmaal op 2975 m² grond met zeer mooi en weids uitzicht.

Verkocht

Hulsdonkstraat 15 te Zundert Hulsdonkstraat 15 te ZUNDERT
Authentieke boerderijwoning met diverse bijgebouwen, waaronder ca. 1300 m² grote stal, en een Vlaamse schuur op ca. 10.000 m² grond (meer grond mogelijk) in een van Zunderts mooiste straten in het groene buitengebied.

Verkocht

Gommersstraat 70 te Rijsbergen Gommersstraat 70 te RIJSBERGEN
Ruime tussenwoning (ca. 365 m³) met berging op een perceel van 163 m². Rustig gelegen in Rijsbergen en op loopafstand van alle voorzieningen.

Verkocht

Meent 120 te Norg Meent 120 te NORG (Drenthe)
Royaal 2-kamer appartement (woonoppervlakte ca. 70 m²) met balkon en garage in Coöperatief Servicecentrum "De Vijversburg". Tegen de bosrand aan gelegen en met een schitterend uitzicht. Alleen beschikbaar voor bewoners van 50+.

Verkocht

Rijsbergseweg 360 te Breda Rijsbergseweg 360 te BREDA
Vrijstaande woning met aangebouwde garage (totaal ca. 1.227 m³), een ruime schuur van ca. 576 m², een schitterende tuin en evt. een groot perceel weiland achter de woning. Gelegen op een ruim perceel in het buitengebied van Breda (ca. 9.314 m²). Meer grond mogelijk (ca. 42.000 m²) tegen een meerprijs van € 8,50/m².

Verkocht

Hellegatweg 29a te Rijsbergen Hellegatweg 29a te RIJSBERGEN
Vrijstaande woning met dubbele garage, stal (ca. 375 m²), tuin en weiland. Gelegen op een ruim perceel van 17.220 m², net buiten de bebouwde kom van Rijsbergen aan de rand van natuurgebied “De Vloeiweide”.

Verkocht

Kruispad 14 te Rijsbergen Kruispad 14 te RIJSBERGEN
Fraaie vrijstaande boerderijwoning (ca. 1125 m³) inclusief inpandige verblijfsruimte met 2 ruime schuren op een mooie locatie van 2.200 m² in het groene buitengebied van Rijsbergen, op korte afstand van de dorpskern en vlakbij het mooie beekdal van de Aa of Weerijs.

Verkocht

Hulsdonkstraat 19 te Klein Zundert Hulsdonkstraat 19 te KLEIN ZUNDERT
Grote boerderijwoning bj. ca. 1900 (ca.1423 m³) met 2 grote schuren (337 m² en 480 m²) en enkele bijgebouwen op een ruim perceel van 12.000 m² (meer grond mogelijk tot 9 ha 40 a 40). In het rustige, vrije en groenrijke buitengebied van Zundert, nabij Landgoed de Moeren en Landgoed Wallsteijn.

Verkocht

Heerlesebaan 1A te Bergen op Zoom Heerlesebaan 1A te BERGEN OP ZOOM
Vrijstaande woning (ca. 770 m³) met loods, stal, tuin en weiland. Mooi gelegen op een ruim perceel (43 a 00 ca), net buiten de bebouwde kom van Bergen op Zoom.

Verkocht

Sanvelisberg 3 te Klein Zundert Sanvelisberg 3 te KLEIN ZUNDERT
Rustig gelegen, vrijstaande, luxe en compleet instapklare woning (ca. 1.209 m³) met dubbele garage op een groot perceel van ca. 2.500 m². Gelegen op een mooie locatie in het buitengebied van Klein Zundert.

Verkocht

Rucphensebaan 33 te Sprundel Rucphensebaan 33 te SPRUNDEL
Schitterende villa (ca. 1857 m³) met wellness, binnenzwembad en praktijkruimte. Gelegen op een ruim perceel van 2300 m² grond, net buiten de bebouwde kom van Sprundel.

Verkocht

Garagebox te Zundert Garagebox te ZUNDERT
Gelegen nabij de Heerdgang/Molenstraat/De Tuintjes in Zundert en met goede ontsluiting.

Verkocht

Raakeindse Kerkweg 4 te Molenschot Raakeindse Kerkweg 4 te MOLENSCHOT
Prachtige rietgedekte woonboerderij ( 1250 m³) met eigen paardenstallen, een paardenrijbak en ca. 2000 m² aan open schuren op een perceel van 34.570 m². Gelegen aan een rustige weg in het groenrijke buitengebied van Molenschot.

Verkocht

Heischoorstraat 13A te Klein-Zundert Heischoorstraat 13A te KLEIN-ZUNDERT
Vrijstaande woning (350 m³) met schuur/garage. Mooi gelegen op 2.700 m² (meer grond mogelijk tot 17.365 m²). Op een rustige, sfeervolle en groenrijke locatie op korte afstand van natuurgebied de Pannenhoef.

Verkocht

Fort Oranjestraat 1a te Rijsbergen Fort Oranjestraat 1a te RIJSBERGEN
Fraaie en rustig gelegen vrijstaande karakteristieke woning (ca. 500 m³) met grote inpandige schuur/garage (ca. 100 m²) op een mooie locatie van 5.050 m² in het groene buitengebied van Rijsbergen.

Verkocht

Schaapsdijk 2 te Gilze Schaapsdijk 2 te GILZE
Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze. Rustig in het groen gelegen en met weids uitzicht. Oppervlakte: 1.095 m²

Verkocht

Gommersstraat 52 te Rijsbergen Gommersstraat 52 te RIJSBERGEN
Fraaie en netjes afgewerkte instapklare tussenwoning (370 m³) met berging en losstaande garage (20 m²), gelegen op 186 m² grond met veel privacy en op loopafstand van alle voorzieningen en bushalte. Een 2e garage is mogelijk tegen een meerprijs.

Verkocht

Sofiastraat 11 te Rijsbergen Sofiastraat 11 te RIJSBERGEN
Nette en rustig gelegen tussenwoning (inhoud ca. 350 m³) met berging in het centrum van Rijsbergen op een perceel van 168 m². Aan een rustig plantsoen gelegen en op loopafstand van alle voorzieningen en een bushalte.

Verkocht

Grote Heistraat 40a te Wernhout Grote Heistraat 40a te WERNHOUT
Fraaie vrijstaande en goed onderhouden woning (ca. 650 m³) met grote dubbele garage (ca. 126 m²) en grote weide op totaal 7905 m² grond, rustig gelegen in het buitengebied van Wernhout.

Verkocht

Het Laar 27 te Zundert Het Laar 27 te ZUNDERT
Ruime karakteristieke 2-onder-1-kapwoning (bj. 2007/ inhoud ca. 608 m³) met garage en carport, rustig gelegen in de gewilde wijk Het Laar in Zundert. Met alle hedendaagse afwerking, comfort en volledig instapklaar.

Verkocht

Harpdreef 95 te Etten-Leur Harpdreef 95 te ETTEN-LEUR
Zeer fraai in het groen gelegen vrijstaande woning met inpandige garage op 633 m² grond. De woning is instapklaar en de tuin is netjes aangelegd. Gelegen aan de rand van de nette woonwijk “De Streek”.

Verkocht

Raambergweg 5a te Klein-Zundert Raambergweg 5a te KLEIN-ZUNDERT
Een schitterend gelegen vrijstaande woning (ca. 410 m³) met garage, schuur en stallen, gelegen in het groene buitengebied van Klein Zundert op een ruim perceel van 10.965 m², met uitzicht over de velden en vlakbij het grote natuurgebied de Pannenhoef.

Verkocht

Rijsdijk 96 te Etten-Leur Rijsdijk 96 te ETTEN-LEUR
Zeer ruime energiezuinige vrijstaande woning (bj. 2002) (ca. 719 m³) met 4 royale slaapkamers en garage, gelegen in de gewilde wijk De Keen, welke zich kenmerkt als kindvriendelijk, groen, ruim van opzet en met voldoende parkeergelegenheid.

Verkocht

Hoenderparkweg 21 te Breda Hoenderparkweg 21 te BREDA
Twee-onder-één-kapwoning met garage op fraaie locatie met eigen aangrenzend bosperceel op 7060 m²

Verkocht

Dahliastraat 33 te Wernhout Dahliastraat 33 te WERNHOUT
Fraaie 2-onder-1 kapwoning (435 m³) met garage en grote achtertuin op een perceel van 317 m². Rustig gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Wernhout.

Verkocht

Boterstraat 2 te Sprundel Boterstraat 2 te SPRUNDEL
Vrijstaande, luxe en compleet gerenoveerde boerderijwoning (ca. 800 m³) met weiland, rijbak en paardenstallen. Op een perceel van 9.300 m² net buiten de bebouwde kom van Sprundel.

Verkocht

Wernhoutseweg 106a te Wernhout Wernhoutseweg 106a te WERNHOUT
Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en riante achtertuin. Opvallend ruim pand (ca. 883 m³) op een ruim perceel (620 m²) en gelegen in het centrum van Wernhout.

Verkocht

Overasebaan 5 te Rijsbergen Overasebaan 5 te RIJSBERGEN
Zeer ruime vrijstaande woning (ca. 648 m³) met ruime schuur (ca. 47 m²) en prachtige tuin op een sfeervolle, bijzondere en groenrijke locatie in het buitengebied van Rijsbergen op ca. 6390 m².

Verkocht

Warande 17 te Rijsbergen Warande 17 te Rijsbergen
Vrijstaande, nette en rustig gelegen royale woning ( ca. 838 m³) met garage en ruime oprit. Met veel ruimte en privacy gelegen in Rijsbergen op een perceel van 808 m².

Verkocht

Agaatstraat 61 te Breda Agaatstraat 61 te BREDA
Fraaie tussenwoning (ca. 290 m³) met berging, gelegen op 179 m² in een rustige straat in de wijk Brabantpark. Op loopafsand van alle voorzienening en bushalte met vrij uitzicht.

Verkocht

Koutershof 52 te Rijsbergen Koutershof 52 te RIJSBERGEN
Royaal en fraai 3-kamerappartement op de 2e verdieping met eigen berging en parkeerplaats. Gelegen midden in het dorp met alle voorzieningen om de hoek.

Verkocht

Zundertseweg 54a te Etten-Leur Zundertseweg 54a te ETTEN-LEUR
Vrijstaande woning (ca. 565 m³) die je van binnen gezien moet hebben met paardenstallen, rijbak op een mooi perceel van 4620 m² gelegen op korte afstand van de Pannenhoef.

Verkocht

Luitertweg 4 te Klein Zundert Luitertweg 4 te KLEIN ZUNDERT
Rustig gelegen leuke vrijstaande woning ( ca. 525 m³) met ruime garage en bergruimte/kantoor aan de rand van Klein Zundert op een perceel van 432 m².

Verkocht

Laarakkerstraat 12 te Zundert Laarakkerstraat 12 te ZUNDERT
Vrijstaande woning met ruime schuur/garage (ca. 224 m²) en eigen dierenweide op een perceel van 7.065 m². Rustig en sfeervol gelegen in het groenrijke buitengebied van Zundert.

Verkocht

Strijbeekseweg 49A te Strijbeek Strijbeekseweg 49A te STRIJBEEK
Vrijstaande woning met garage (ca. 30 m²) gelegen tussen het schitterend Markdal en het natuurgebied De Strijbeekse Heide op een ruim perceel van ca. 2500 m² grond.

Verkocht

Zuiddijk 2D te Langeweg Zuiddijk 2D te LANGEWEG
Zeer royale vrijstaande woonboerderij ( ca. 2.950 m³). Schitterend gelegen op een sfeervolle rustige locatie in het buitengebied tussen Zevenbergen, Etten-Leur en Langeweg op een perceel van 6.180 m². Met eigen aanlegsteiger aan het riviertje de Mark.

Verkocht

Kalmthoutsebaan 32 te Wernhout Kalmthoutsebaan 32 te WERNHOUT
Sfeervolle vrijstaande woning met garage/schuur (ca. 140 m²), gelegen op een mooie rustige locatie op 11.360 m² grond met vrij uitzicht over de landerijen.

Verkocht

Groenendijk 28 te Oosteind Groenendijk 28 te OOSTEIND
Uniek gelegen woonboerderij (inhoud 1.500 m³) met garage, schuur en paardenstallen op een mooi met houtwal omringd perceel en weiland ter grootte van 10.220 m²

Verkocht

Sprundelsebaan 4 te Zundert Sprundelsebaan 4 te ZUNDERT
Zeer royale vrijstaande woning (ca. 610 m³) in 2001 compleet gerenoveerd, met Vlaamse Schuur (ca. 120 m²). Gelegen op een sfeervolle rustige locatie in het buitengebied van Zundert grenzend aan het natuurgebied “De Pannehoef” en “Turfvaert” op een perceel van 9.715 m².

Verkocht

Gommersstraat 81 te Rijsbergen Gommersstraat 81 te RIJSBERGEN
Rustig gelegen fraaie twee-onder-één kapwoning met garage en ruime oprit op 270 m². Met veel privacy en op loopafstand van alle voorzieningen en bushalte op slechts 75 meter.

Verkocht

Rucphenseweg 44 a te Zundert Rucphenseweg 44 a te ZUNDERT
Vrijstaande woning met grote garage (60 m² en evt. met hefbrug) op ca. 928 m² , gelegen in het rustige buitengebied van Zundert met een prachtig uitzicht over de landerijen.

Verkocht

Ettenseweg 87 te Sprundel Ettenseweg 87 te SPRUNDEL
Fraai en compleet gerenoveerde 2-onder-1 kapwoning met zeer royale tuin van ca. 100 meter diep. Gelegen in het buitengebied tussen Sprundel en Etten-Leur op 1075 m² grond.

Verkocht

Meirseweg 39a te Zundert Meirseweg 39a te ZUNDERT
Mooie vrijstaande woning (ca. 415 m³) met grote schuur (160 m²)en ruime kavel van 6.390 m² (evt. uit te breiden met 11.690 m²). Gelegen aan een doorgaande weg in het buitengebied van Zundert.

Verkocht

Sint Bavostraat 44a te Rijsbergen Sint Bavostraat 44a te RIJSBERGEN
Karakteristieke en sfeervolle woning met praktijkruimte/kantoor/winkel (ca. 658 m³) en 40 mtr.diepe tuin op een ruim perceel van 524 m², gelegen in het centrum van Rijsbergen.

Verkocht

Zandstraat 27 te Rijsbergen Zandstraat 27 te RIJSBERGEN
Uniek gelegen fraai landhuis met gastenverblijf op een royaal perceel van 12.980 m². Prachtig en landelijk gelegen in het bosrijke en groene buitengebied van Rijsbergen.

Verkocht

Polderstraat 15 te Sprundel Polderstraat 15 te SPRUNDEL
Mooi gelegen vrijstaande woning (500 m³) met ruime garage/schuur (300 m³) op een perceel van 4.745 m², gelegen in het groene buitengebied van Sprundel.

Verkocht

Ettensebaan 13 te Zundert Ettensebaan 13 te ZUNDERT
Royale woonboerderij (ca. 955 m³) met vrijstaande dubbele garage (ca.195 m³), gelegen op een rustige locatie in het groenrijke buitengebied van Zundert op ca. 5.300 m² grond

Verkocht

Julianalaan 37 te Wernhout Julianalaan 37 te WERNHOUT
Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage (ca. 550 m³) en grote achtertuin. Rustig gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Wernhout.

Verkocht

Ulicotensebaan 4 te Alphen Ulicotensebaan 4 te ALPHEN
Woning (590 m³) met multifunctionele bedrijfsruimte (510 m²) op totaal 13,9 ha grond. Op een fraaie locatie in het agrarische buitengebied van Alphen

Verkocht

Bosweg ong. te Chaam Bosweg ong. te CHAAM
Rustig en meer dan prachtig gelegen bouwkavel van 3100 m² grenzend aan een zeer groot en uitgestrekt natuurgebied en met direct aan de overzijde een fraai vennengebied. Uniek gelegen, direct voor uw landhuis. Daarachter weer een schitterend vergezicht van eerst weilanden met rustig grazende paarden en koeien met hun kalfjes en daarachter de uitgestrekte bossen van o.a. De Chaamse Bosschen en het Valkenberg nabij Ulvenhout.

Verkocht

Brandestraat 12 te Wagenberg Brandestraat 12 te WAGENBERG
Vrijstaande langgevelboerderij met inpandige kantoor-/praktijkruimte, inpandige verblijfsruimte (totaal ca. 1498 m³) en vrijstaande opslagruimte op ca. 5945 m². Op een fraaie locatie in het groene buitengebied tussen Made en Wagenberg.

Verkocht

Ettenseweg 6 te Rijsbergen Ettenseweg 6 te RIJSBERGEN
Fraaie 2-onder-1-kapwoning met garage en ruime achtertuin, gelegen nabij de dorpskern van Rijsbergen op 393 m² grond.

Verkocht

Klein Maalbergen 6 te Wernhout Klein Maalbergen 6 te WERNHOUT
Rustig gelegen ruime 2/1-kapwoning (ca. 470 m³) met grote schuur (ca.280 m³ oftewel 59 m²)op een mooie groene locatie in het buitengebied van Wernhout op ca. 3.350 m².

Verkocht

Händellaan 36 te Breda Händellaan 36 te BREDA
Mooi afgewerkt 2-kamerappartement (162 m³) op de 1e verdieping met eigen berging en parkeergelegenheid, gelegen op een uitstekende locatie in de wijk “Ruitersbos”.

Verkocht

Kruisstraat 30 te Zegge Kruisstraat 30 te ZEGGE
Rustig in het groen gelegen vrijstaande boerderijwoning met ruime schuur (80 m²), gelegen in het groene buitengebied van Zegge, nabij Roosendaal op een ruim perceel van 1925 m².

Verkocht

Achtmaalseweg 133 te Zundert Achtmaalseweg 133 te ZUNDERT
Vrijstaande woning met inpandige vrije ruimte/garage (ca. 1.095 m³) en vrijstaande open veldschuur op ca. 3.100 m² grond (meer grond mogelijk tot ca. 35.130 m²) gelegen in het buitengebied van Zundert met een schitterend uitzicht over de landerijen.

Verkocht

Hesseling 18 te Prinsenbeek Hesseling 18 te PRINSENBEEK
Fraaie hoekwoning met 5 slaapkamers en ruime garage, gelegen aan de rand van Prinsenbeek in de gewilde jonge wijk 'Moleneind'.

Verkocht

Kerkstraat 19 te Rucphen Kerkstraat 19 te RUCPHEN
Vrijstaande woning met inpandige garage (totaal 625 m³) en 2 vrijstaande schuren (ca. 450 m² en ca. 480 m²) op een perceel van 22.380 m². Op een prachtige mooie locatie in het buitengebied van Rucphen.

Verkocht

Chaamseweg 26 te Ulvenhout Chaamseweg 26 te ULVENHOUT
Zeer ruime vrijstaande woning (ca. 1000 m³) met ruime dubbele garage en prachtige tuin (ca. 4000 m²) op een sfeervolle, bijzondere en groenrijke locatie tussen de landgoederen

Verkocht

Bosschenhoofdseweg 20 te Zegge Bosschenhoofdseweg 20 te ZEGGE
Vrijstaande woning ( ca. 400 m³) met grote schuur/garage en nog 2 bijgebouwen op een ruime kavel van 9.470 m². Gelegen aan een rustige groenrijke straat in het buitengebied van Zegge.

Verkocht

Pelgrimsdijk 2a te Zevenbergschen Hoek Pelgrimsdijk 2a te ZEVENBERGSCHEN HOEK
Vrijstaande woning met garage/schuur, uniek en landelijk gelegen, als een oase, op een groenrijk perceel van 940 m² in het groene en fraaie agrarische buitengebied van Zevenbergschen Hoek.

Verkocht

Hilsebaan 382 te Etten-Leur Hilsebaan 382 te ETTEN-LEUR
Mooie vrijstaande woning ( ca. 550 m³) met grote garage/schuur. Gelegen aan een doorgaande weg in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur. Oppervlakte 2.000 m² (meer grond mogelijk)

Verkocht

Bredaseweg 24 te Rijsbergen Bredaseweg 24 te RIJSBERGEN
Fraaie halfvrijstaande woning met garage/berging en mooie tuin op totaal 268 m², gelegen aan de rand en entree van Rijsbergen en op loopafstand van het centrum.

Verkocht

Groenendijk 33 te Oosteind Groenendijk 33 te OOSTEIND
Unieke vrijstaande woning (575 m³) met royale, prachtig aangelegde tuin, garage en bijgebouw met sauna! Gelegen in het fraaie en groene buitengebied van Oosteind op een perceel van 1.670 m²

Verkocht

Oosteindseweg 56 te Sprundel Oosteindseweg 56 te SPRUNDEL
Een rustig gelegen vrijstaande boerderijwoning met aanpandige garage (ca. 1600 m³) en vrijstaande schuur (ca. 130 m²) op ca. 10.500 m² grond, met een prachtig uitzicht op de aangrenzende landerijen, gelegen in het groene buitengebied van Sprundel tegen het natuurgebied van de Pannenhoef.

Verkocht

Schijfstraat 48 te Teteringen Schijfstraat 48 te TETERINGEN
Fraaie twee-onder-een-kapwoning met carport, gelegen aan de rand van het centrum van Teteringen op een perceel van 313 m².

Verkocht

Neelstraat 16 te Prinsenbeek Neelstraat 16 te PRINSENBEEK
Zeer fraai gelegen royaal landhuis op een mooie kavel van maar liefst 1700 m² aan de rand van Prinsenbeek op een van de meeste geliefde locaties. Nette en goed onderhouden, royale woning van ca. 750 m³ en een ruime garage/schuur van 108 m². Zeer geschikt voor evt. beroep aan huis.

Verkocht

Dorstseweg 46 te Bavel Dorstseweg 46 te BAVEL
Mooie vrijstaande woning (ca. 640 m³) (bwj. 1984), met voldoende wooncomfort, veel parkeergelegenheid op eigen grond, garage, grote schuur, op totaal ca. 17.800 m². Rustig gelegen in het groenrijke buitengebied van Bavel en met een prachtig vrij uitzicht over de landerijen.

Verkocht

Grauwe Polder 192 te Etten-Leur Grauwe Polder 192 te ETTEN-LEUR
Fraaie vrijstaande woning met 2 grote schuren, een open veldschuur met groot weiland en ruime tuin op 6115 m², gelegen in het buitengebied van Etten-Leur.

Verkocht

Bredaseweg 1c te Rijsbergen Bredaseweg 1c te RIJSBERGEN
Leuke vrijstaande woning met grote garage (welke ook geschikt te maken is voor een kantoor of praktijkruimte) en grote tuin, gelegen op een zichtlocatie aan de rand van Rijsbergen, een dorp ten zuiden van Breda op een ruim perceel grond (595 m²). Schitterende omgeving om te fietsen en te wandelen, maar ook gunstig gelegen ten opzichte van de snelweg en met goed openbaar vervoer.

Verkocht

Palmbosstraat 9b te Klein-Zundert Palmbosstraat 9b te KLEIN-ZUNDERT
Fraaie en sfeervolle ruime woning met zeer grote garage en paardenstallen. Gelegen op een rustige locatie op 2745 m² in het groene buitengebied van Zundert. Evt. meer grond tot 10.130 m² bespreekbaar.

Verkocht

Zanddreef 15 te Prinsenbeek Zanddreef 15 te PRINSENBEEK
Uniek en landelijk gelegen royale vrijstaande woning (ca. 540 m³), tussen Prinsenbeek en het befaamde Liesbos, op een groenrijk perceel van ca. 2795 m² !!

Verkocht

Sint Corneliusstraat 6 te Achtmaal Sint Corneliusstraat 6 te ACHTMAAL
Verrassend ruime en goed afgewerkte woning met 5 ruime slaapkamers en royale garage (ca. 780 m³). Gelegen op een rustige woonlocatie en evt. geschikt voor beroep/bedrijf aan huis.

Verkocht

Hoeveneind 73 te Teteringen Hoeveneind 73 te TETERINGEN
Karakteristieke boerderijwoning met schuur, stallen en weiland. Op een sfeervolle rustige locatie gelegen in het groene buitengebied tussen Breda en Oosterhout op een perceel van 85 a 74 ca (5 ha meer grond mogelijk)

Verkocht

Overasebaan 10 te Rijsbergen Overasebaan 10 te RIJSBERGEN
Royale boerderijwoning met aangebouwde stal (1.077 m³) en met diverse vrijstaande stallen op een mooie groene locatie in het buitengebied van Rijsbergen op 16.520 m² grond met schitterend uitzicht.

Verkocht

Zonstraat 28 te Breda Zonstraat 28 te BREDA
Karakteristieke jaren '30 erkerwoning (371 m³) in de gewilde wijk Zandberg (oppervlakte perceel 110 m²)

Verkocht

Sprundelsebaan ong. te Breda Sprundelsebaan ong. te BREDA
Unieke locatie voor het bouwen van een eigen woning op een perceel van 8.830 m² aan de rand van Breda.

Verkocht

Raambergweg 8 te Klein Zundert Raambergweg 8 te KLEIN ZUNDERT
Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland. Sfeervol en rustig gelegen in het buitengebied van Zundert op een perceel van 7.180 m²

Verkocht

Strijpenseweg 16 te Prinsenbeek Strijpenseweg 16 te PRINSENBEEK
Nette vrijstaande woning (680 m³) met multifunctionele bedrijfsruimte (1160 m²) op 5.000 m² grond (evt. uit te breiden tot 29.170 m²). Op strategisch gelegen zichtlocatie in het groenrijke buitengebied van Prinsenbeek

Verkocht

Kolkstraat 13 te Sprundel Kolkstraat 13 te SPRUNDEL
Vrijstaande woning met inpandige berging (ca.695 m³), garage en schuren op mooie locatie op ca. 3.815 m² grond (meer grond mogelijk tot 40.520 m²). Gelegen in het groene buitengebied van Sprundel met een prachtig uitzicht op de aangrenzende landerijen.

Verkocht

Grote Heistraat 1 te Wernhout Grote Heistraat 1 te WERNHOUT
Royale vrijstaande villa (616 m³) uit 1996 met vrijstaande garage (30 m²) en prachtig aangelegde tuin op 1430 m² grond, gelegen op een mooie en rustige locatie aan de rand van de bebouwde kom tussen Zundert en Wernhout

Verkocht

Lagestraat 19 te Rijsbergen Lagestraat 19 te RIJSBERGEN
Grotendeels vrijstaande woning ( ca. 415 m³) met veel bergruimte en eigen oprit op een perceel van 263 m². Gelegen in een van Rijsbergen’s oudste straatjes in het centrum van Rijsbergen, met alle voorzieningen op loopafstand.

Verkocht

Strijpenseweg 29 te Prinsenbeek Strijpenseweg 29 te PRINSENBEEK
Smaakvol gerenoveerder woonboerderij (ca. 1350 m²) met twee vrijstaande schuren (ca. 500 m²) in het buitenbied van Prinsenbeek, op korte afstand van het centrum op een ruim perceel van 3148 m² met woonbestemming.

Verkocht

Burgemeester Manderslaan 54C te Zundert Burgemeester Manderslaan 54C te ZUNDERT
Zeer ruime, goed onderhouden en vrijstaande woning (683 m³) met oprit, carport, garage en royale groenrijke tuin op een groot perceel van 609 m².

Verkocht

Prinsendreef 4 te Prinsenbeek Prinsendreef 4 te PRINSENBEEK
Royale authentieke monumentale boerderij met voormalige inpandige stal (samen ca. 2.000 m³) en grote Vlaamse schuren op een perceel van ca. 27.000 m². Gelegen op een rustige, bijzondere en groenrijke locatie aan de rand van het Liesbos tussen Prinsenbeek en Etten-Leur.

Verkocht

De Vennen 19 te Rijsbergen De Vennen 19 te RIJSBERGEN
Ruime en fraaie tussenwoning (ca. 330 m³) met berging, rustig gelegen in een mooie woonwijk van Rijsbergen, nabij een groenrijk plantsoen met veel parkeermogelijkheden.

Verkocht

Zundertseweg 54b te Etten-Leur Zundertseweg 54b te ETTEN-LEUR
Mooi gelegen vrijstaande woning (ca. 400 m³) met grote schuur (ca. 83 m²) op een perceel van 5.110 m². Gelegen aan een doorgaande weg in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur (meer grond tot een totaal van 34.270 m² bespreekbaar)

Verkocht

Hoeksestraat 16 te Schijf Hoeksestraat 16 te SCHIJF
Mooi gelegen royaal landhuis (ca. 900 m³) met grote schuur (ca. 406 m² op een perceel van 3.400 m². Gelegen aan de groenrijke rand van Schijf (meer grond mogelijk).

Verkocht

Moerdijkse Postbaan 12 te Etten-Leur Moerdijkse Postbaan 12 te ETTEN-LEUR
Fraaie vrijstaande woning (ca. 708 m³) met garage/bergingen van ca. 200 m² (waarvan 93 m³ als verblijfsruimte in gebruik is). Uniek en landelijk gelegen aan de rand van het Liesbos te Etten-Leur op een perceel van ca. 5.200 m². Meer grond mogelijk tot een totaal van 9.060 m².

Verkocht

Oliepot 12 te Rucphen Oliepot 12 te RUCPHEN
Een perceel bosgrond ter grootte van maar liefst ca. 43.000 m² met daarin gelegen een kleine nette recreatiewoning met een kleine schuurtje. Voorzien van electra en wateraansluiting.

Verkocht

Overaseweg 86 te Breda Overaseweg 86 te BREDA
Wordt dit uw nieuwe achtertuin? Unieke bouwlocatie in het Mastbos. Nabij gelegen aan het meanderende riviertje de Aa of Weerijs en grenzend aan Trippelenberg op een totale eigen oppervlakte van maar liefst 4.220 m².

Verkocht

Ettenseweg 52 te Rijsbergen Ettenseweg 52 te RIJSBERGEN
Vrijstaande woning (ca. 800 m³) met ruime garage en mogelijkheid tot horeca op een mooie zichtlocatie aan de rand van Rijsbergen op ca. 2613 m².

Verkocht

Raambergweg 15 te Klein Zundert Raambergweg 15 te KLEIN ZUNDERT
Vrijstaande woning met aangebouwde stal (ca. 600 m³) en vrijstaande schuur op 29.160 m² grond, gelegen in het buitengebied van Klein-Zundert.

Verkocht

Sprundelsebaan 60 te Breda Sprundelsebaan 60 te BREDA
Monumentale langgevelboerderij ( ca. 1.757 m³) met aanpandige schuur en vrijstaande Vlaamse schuur. Uniek gelegen op een rustige locatie in het buitengebied van Breda. Oppervlakte ca. 6.415 m² maar meer grond is mogelijk.

Verkocht

Bosgrond nabij Oliepot te Rucphen Bosgrond nabij Oliepot te RUCPHEN
Eigen bosperceel van 10.670 m² rustig gelegen in nabij de Rucphense Heide Nabij recreatieverblijf De Oliepot

Verkocht

Fatimastraat 65 te Sprundel Fatimastraat 65 te SPRUNDEL
Rustig gelegen en zeer ruime vrijstaande woning (610 m³ incl. inpandige garage) met een ruime achtertuin.

Verkocht

Vlietweg 5 te Standdaarbuiten Vlietweg 5 te STANDDAARBUITEN
Zeer royale en geheel gemoderniseerde woning met garage (ca. 1180 m³), paardenstallen, buitenbak en weiland op een royaal perceel van 15.500 m². Vrij en landelijk gelegen in het groenrijke buitengebied van Standdaarbuiten.

Verkocht

Sintelweg 15 te Rijsbergen Sintelweg 15 te RIJSBERGEN
Ruime bungalow met bergingen en alle voorzieningen op de begane grond (perceel 910 m²). Op een unieke locatie met vrij uitzicht over landgoed De Vloeiweide en gelegen nabij de Rith, op zeer korte afstand van Breda.

Verkocht

Zandstraat 15 te Rijsbergen Zandstraat 15 te RIJSBERGEN
Uniek gelegen woning (527 m³) met ruime tuin op een perceel van 2.120 m², gelegen in een bosrijk gebied te Rijsbergen.

Verkocht

Zundertseweg 48 te Rucphen Zundertseweg 48 te RUCPHEN
Leuke vrijstaande woning (400 m³) met aangebouwde berging en garage op een mooi en ruim perceel van 525 m² aan de rand vanRucphen op zeer korte afstand van alle voorzieningen met eigen ruime oprit.

Verkocht

Gommersstraat 27 te Rijsbergen Gommersstraat 27 te RIJSBERGEN
Ruime vrijstaande woning (ca. 615 m³) met royale kantoor/atelierruimte met mogelijkheid van slaapkamer op begane grond, op een ruim perceel (696 m²) met een grote achtertuin, in nabijheid van het dorpshart van Rijsbergen.

Verkocht

Notselseweg 5 te Strijbeek Notselseweg 5 te STRIJBEEK
Een schitterend gelegen vrijstaande woning met schuren, met een prachtig uizicht op de aangrenzende landerijen, nabij het bekende “Markdal”. De woning is gelegen aan een zeer rustige weg op ca. 1100 m² in het groenrijke buitengebied van Strijbeek, maar toch vlakbij Galder en Ulvenhout.

Verkocht

Rimpelaar 71 te Molenschot Rimpelaar 71 te MOLENSCHOT
Royale half vrijstaande boerderijwoning (1.500 m³ )met zwembad, sauna en grote inpandige schuur. Landelijk gelegen in het buitengebied, aan de rand van Bavel op een perceel van ca. 1.945 m².

Verkocht

Van der Zijpedreef 3 te Rucphen Van der Zijpedreef 3 te RUCPHEN
Fraaie gemoderniseerde woning (ca 450 m³) met inpandige garage, gelegen op een mooie locatie in een rustige woonwijk van Rucphen op ca. 315 m²

Verkocht

Rucphenseweg 51a te Klein Zundert Rucphenseweg 51a te KLEIN ZUNDERT
Landelijk gelegen vrijstaande gemoderniseerde woning (600 m³) met grote garage/schuur (234 m²). Fraai gelegen op een groot perceel (6.865 m²) in het buitengebied van Klein Zundert

Verkocht

Noorderstraat 68 te Sprundel Noorderstraat 68 te SPRUNDEL
In 2009 compleet vernieuwde woning met aangebouwde garage en een ruime berging met fraaie achtertuin op 354 m² grond. Door recente renovatie thans geheel instapklaar.

Verkocht

Werfkens 9 te Rijsbergen Werfkens 9 te RIJSBERGEN
Fraaie twee-onder-éen-kapwoning met inpandige garage. Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Rijsbergen op een perceel van 247 m².

Verkocht

Boven Heining 5 te Rijsbergen Boven Heining 5 te RIJSBERGEN
Mooi vrijstaande woning met garage (ca. 465 m³ incl. garage) en kantoor/gastenverblijf op een bijzonder ruim perceel van ca. 10.480 m². Uniek en landelijk gelegen in het groenrijke buitengebied van Rijsbergen.

Verkocht

Breedschotsestraat 17 te Rijsbergen Breedschotsestraat 17 te RIJSBERGEN
Mooie vrijstaande woning met 2 garages, berging en grote weide op een perceel van 9920 m²

Verkocht

Ostaayensebaan 18 te Achtmaal Ostaayensebaan 18 te ACHTMAAL
Royale boerderijwoning (inhoud incl. inpandige garage 1400m³) met een grote loods en een ruime schuur. Totale perceeloppervlakte: 5.000 m² (meer grond mogelijk)

Verkocht

Paulus Potterstraat 15 te Rucphen Paulus Potterstraat 15 te RUCPHEN
Ruime netjes afgewerkte 2/1 kapwoning (ca. 485 m³) met aanpandige garage en vrijstaand tuinhuis op ca. 284 m², gelegen op een mooie en rustige locatie in een rustige woonwijk met vrij uitzicht.

Verkocht

Sint Bavostraat 51 te Rijsbergen Sint Bavostraat 51 te RIJSBERGEN
Instapklare en volledig gemoderniseerde, onderhoudsarme, karakteristieke, sfeervolle 2- onder- 1- kapwoning ( ca. 275 m³), met berging, op de gezellige markt van Rijsbergen met alle voorzieningen echt op loopafstand.

Verkocht

Heiveld 21 te Rijsbergen Heiveld 21 te RIJSBERGEN
Te koop: zeer rustig en bijzonder gelegen twee-onder-één-kapwoning met eigen oprit en ruime garage op mooi perceel van ca. 210 m².

Verkocht

Lijndonkseweg 9 te Bavel Lijndonkseweg 9 te BAVEL
Schitterend gelegen ruime vrijstaande bungalow (590 m³) met garage en grote schuur (ca. 720 m²). Gelegen in het groenrijke buitengebied van Bavel op een perceel van ca. 5.400 m² en met een prachtig vrij uitzicht. Meer grond mogelijk tot ca. 11.000 m².

Verkocht

Overasebaan 37 te Rijsbergen Overasebaan 37 te RIJSBERGEN
Vlakbij Breda gelegen bijzonder en uniek gelegen perceel ter grootte van ca. 2.535 m² tegen een bosrand toch met vrij uitzicht met daarop een kwalitatief goede bungalow. Slaap- en badkamer op begane grond. Verder voorzien van een inpandige garage en aparte vrijstaande schuur van maar liefst bijna 100 m². Ideaal voor de paardenliefhebber of liefhebber van rust.

Verkocht

Weerdstraat ong. te Breda Weerdstraat ong. te BREDA
Bouwkavel in het groen !! Zeer bijzondere en ruime bouwkavel van ca. 6000 m², gelegen in het groenrijke en buitengebied van Breda met een schitterend achteruitzicht.

Verkocht

Hulsdonkstraat 11 te Zundert Hulsdonkstraat 11 te ZUNDERT
Boerderijwoning met grote schuur, stal en inpandige stal op ca. 13.205 m² (meer grond mogelijk). In het rustige, vrije en groenrijke buitengebied van Zundert nabij Landgoed de Moeren en Landgoed Wallstein.

Verkocht

Rijsbergseweg 472 te Breda Rijsbergseweg 472 te Breda
Fraai gelegen landhuis (ca. 750 m³ ) met ruime garage en grote schuur, gelegen in het groenrijke buitengebied van Breda op 7955 m².

Verkocht

Nederheide 1a te SCHIJF Nederheide 1a te SCHIJF
Meer dan unieke locatie voor paardenhouderij tussen Roosendaal en de Rucphense Heide in het groen gelegen met fraai achteruitzicht over honderden meters landerijen met zeer ruime bedrijfswoning van ca. 880 m³ en twee stallen/opslagloodsen van elk 560 m² met inpandige garage omgeven met een fraai weiland en rijbak met zeer goede bodem op totaal 21.520 m².

Verkocht

Laguitensebaan 16 te Rijsbergen Laguitensebaan 16 te RIJSBERGEN
Zeer ruime halfvrijstaande woning met grote garage en eigen oprit. Op een mooi locatie in een fraaie woonwijk nabij het centrum van Rijsbergen.

Verkocht

Den Dries 32 te Klein Zundert Den Dries 32 te KLEIN ZUNDERT
Ruime halfvrijstaande woning met royale achtertuin en grote zolderruimte. Tevens een grote garage met zeer ruime oprit. Gelegen op een ruim perceel in een gewilde wijk nabij basisschool.

Verkocht

Bredaseweg 36 te Rijsbergen Bredaseweg 36 te RIJSBERGEN
Prachtig gelegen vrijstaande woning (660 m³) met garage en sfeervolle tuin, in het groenrijke buitengebied van Rijsbergen op een perceel van 2.375 m².

Verkocht

Hartelweg 9 te Breda Hartelweg 9 te BREDA
Royale authentieke woonboerderij met grote inpandige schuur (inhoud ca. 1100 m²) op een perceel van ca. 14.710 m². Met mooie aangelegde tuin en een weiland met kikkerpoel nabij landgoed “de Hartel”

Verkocht

Neelstraat 14 te Prinsenbeek Neelstraat 14 te PRINSENBEEK
Prachtig gelegen vrijstaande woning op een perceel van 825 m² aan de rand van Prinsenbeek.

Verkocht

Spoorstraat 12 te Zegge Spoorstraat 12 te ZEGGE
Mooie ruime vrijstaande woning (ca. 590 m³) met garage en kantoorruimte/gastenverblijf op een royaal perceel van 3561 m² op een fraaie locatie in het buitengebied van Zegge.

Verkocht

Hoofdstraat 29 te 's Gravenmoer Hoofdstraat 29 te 's GRAVENMOER
Altijd al een droomhuis gewild op een van de zeldzaamste mooie locaties in 's-Gravenmoer, aan de rand van het immer groene slagenlandschap. Nog 1 bouwkavel van ca. 662 m² beschikbaar. Denk zelf mee op deze gewilde en mooi gelegen locaties en ontwikkel uw eigen unieke pand.

Verkocht

Breedschotsestraat 20 te Rijsbergen Breedschotsestraat 20 te RIJSBERGEN
Mooie vrijstaande woning (ca. 470 m³) op ruim perceel met 2 schuren en weiland, rustig gelegen op ca. 3148 m² grond in het buitengebied van Rijsbergen.

Verkocht

Vissenbergdreef 9 te Sprundel Vissenbergdreef 9 te SPRUNDEL
Rustig en fraai gelegen woonkavel van ca. 1500 m² met zeer ruime bungalow met slaap- en badkamer op de begane grond en een schitterend fraai aangelegde diepe achtertuin. Tevens voorzien van garage. Degelijk en goed gebouwd.

Verkocht

Klein Maalbergen 3 te Wernhout Klein Maalbergen 3 te WERNHOUT
Rustig gelegen helft van boerderijwoning (ca. 400 m³) met grote schuur (ca. 120 m²) op een mooie groene locatie in het buitengebied van Wernhout op ca. 1870 m².

Verkocht

Chaamseweg 29 te Ulvenhout AC Chaamseweg 29 te ULVENHOUT AC
Een prachtige boerderijwoning (ca . 2200 m³ incl. aanpandige schuur). Gelegen in het groenrijke buitengebied, tussen de landgoederen in Ulvenhout op 6740 m². Evt uit te breiden tot 31.590 m²

Verkocht

Den Hooiberg 34 te Rijsbergen Den Hooiberg 34 te RIJSBERGEN
Ruime tussenwoning (ca. 300 m³) met berging, gelegen in zeer kindvriendelijke woonwijk van Rijsbergen

Verkocht

Mariënvillestraat 1a te Achtmaal Mariënvillestraat 1a te ACHTMAAL
Zeer bijzonder en rustig gelegen witte woonboerderij (ca. 635 m²) in schitterende stijl en in fraai ensemble met perfecte sfeer, uitstraling, privacy en toch weids uitzicht op totaal 2130 m² eigen grond met eigen toegangsweg en voorzien van dubbele garage. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. Ervaar hier het genot van een dagelijkse oase!!!

Verkocht

Verloren Hoek 5 te Prinsenbeek Verloren Hoek 5 te PRINSENBEEK
Unieke groenrijke locatie met vrijstaande woning, schuur en garage (ca. 116 m²). Op ruim perceel grond van ca. 3370 m² nabij natuurgebied de Groene Schakel.

Verkocht

De Donk 10 te Rijsbergen De Donk 10 te RIJSBERGEN
Ruime hoekwoning (400 m³ incl. garage)met aangebouwde serre, grote berging en garage. Rustig gelegen in een mooie, verkeersarme woonwijk in Rijsbergen op een perceel van 270 m².

Verkocht

Vuchtschootseweg 30 te Breda Vuchtschootseweg 30 te BREDA
Leuke woning met bijgebouwen op een mooie locatie in het buitengebied van Breda (perceel 4.000 m²)

Verkocht

Maalbergenstraat 30 te Wernhout Maalbergenstraat 30 te WERNHOUT (gem. Zundert)
Rustig gelegen agrarische bedrijfswoning (inh. ca. 450 m³) met garage en schuur op een perceel van ca. 2000 m² in het groene buitengebied van Wernhout.

Verhuurd

Sprundelsebaan 110 te Breda Sprundelsebaan 110 te BREDA
Ten zuiden van Breda, nabij het Liesbos gelegen monumentale boerderij (inh. ca. 1090 m³) met een Vlaamse schuur (ca. 270 m²) met evt. 3 paardeboxen met aangrenzend weiland en evt. eigen buitenrijbak op totaal 13.545 m² grond. Een heerlijk eigen domeintje, waar onlangs nieuwe houtwal aan de achterzijde op is aangeplant voor nog meer privacy.

Verhuurd

Hoevenseweg 54 te Etten-Leur Hoevenseweg 54 te ETTEN-LEUR
Ruime vrijstaande woning (ca. 675 m³) met grote vrijstaande garage (ca. 50 m²) op een mooie zichtlocatie ter grootte van maar liefst 2020 m² aan de rand van Etten-Leur.

Verkocht

Heischoorstraat 1A te Klein Zundert Heischoorstraat 1A te KLEIN ZUNDERT
Royale authentieke en degelijk gebouwde boerderij (1600 m³) met grote schuur (370 m²)en inpandige stal op een mooie groene en zeer bijzondere locatie in het buitengebied van Zundert op ca. 14.000 m² (meer grond mogelijk tot ca. 5,4 ha).

Verkocht

Leeuwkesdries 11 te Galder Leeuwkesdries 11 te GALDER
Fraaie vrijstaande bungalow met garage, gelegen in een gemoedelijke en rustige woonwijk in Galder op een ruime kavel van maar liefst 787 m² grond.

Verkocht

Landhuis in bosrijke omgeving van Essen Horendonk 382 te ESSEN
Riant vrijstaand landhuis (ca. 1000 m³) met inpandige garage, geheel gerenoveerd zwembed en voorzien van nieuwe sauna, tennisbaan en leuke tuin met veel privacy op ca. 6455 m². Mooi gelegen nabij natuurgebied de Rucphense Bosschen en op korte afstand van Roosendaal, Breda en Antwerpen.

Verkocht

Oude Strumpt 17 te Ulicoten Oude Strumpt 17 te ULICOTEN
Fraaie woonboerderij (ca. 1380 m³) met schuur, gelegen in het rustige buitengebied van Ulicoten op een ruim perceel van 3005 m² (eventueel meer grond met schuur mogelijk)

Verkocht

Raamloopweg 10 te Zundert Raamloopweg 10 te ZUNDERT
Vrijstaande woning (400 m³) met vrijstaande schuur (128 m²) op een perceel van ca. 1250 m² in het vrije en groene buitengebied tussen Zundert en Rijsbergen.

Verhuurd

Bouwlocatie Neelstraat 14 te Prinsenbeek Neelstraat 14 te PRINSENBEEK
Unieke bouwlocatie voor het realiseren van uw droomhuis op een perceel van 823 m² aan de rand van Prinsenbeek.

Verkocht

Langeweg 4a te Oudenbosch Langeweg 4a te OUDENBOSCH
Ruime vrijstaande bungalow (ca. 700 m³) met grote bedrijfshal en paardenstallen, geschikt als bedrijfsruimte met kantoor of paardenhouderij, gelegen op ca. 6980 m², aan een rustige weg in het groenrijke buitengebied van Oudenbosch.

Verhuurd

Sint Corneliusstraat 1 te Achtmaal Sint Corneliusstraat 1 te ACHTMAAL
Een verrassend ruime (inhoud ca. 775 m³) en goed afgewerkte woning met garage en dakterras.

Verkocht

Brede Balrouw 32 te Hoeven Brede Balrouw 32 te HOEVEN
Mooi en rustig gelegen paardenhouderij met fraaie vrijstaande woning (700 m³) op ca. 3,23 ha grond met eigen rijhal (800 m²) en 10 paardenboxen, garage/schuur (120 m²) en ruim tuinhuis van prima kwaliteit, royaal gelegen op een mooie rustige locatie in Hoeven.

Verkocht

Achterhoeksestraat 100 te Rucphen Achterhoeksestraat 100 te RUCPHEN
Vrijstaande woning met diverse schuren op ca. 10.000 m², meer grond tot 47.685 m² of minder grond bespreekbaar, rustig gelegen in het groenrijke buitengebied van Rucphen op een zeer rustige locatie.

Verkocht

Molendijk 39 te St. Annaland Molendijk 39 te SINT ANNALAND
Meer dan schitterend gelegen boerderijwoning met Zeeuwse schuur op 2810 m² eigen grond met schitterend uitzicht over de landerijen, maar een nog mooier uitzicht op de dijk aan de overzijde. U grenst aan een uitloop van de Oosterschelde naar de Krabbenkreek. Op slechts 1½ kilometer van het levendige St. Annaland met haar mooie haven. Ideaal voor de liefhebber van water en rust.

Verkocht

Van Oosterhoutstraat 12 te Rijsbergen Van Oosterhoutstraat 12 te RIJSBERGEN
Zeer nette en goed afgewerkte en uitstekend onderhouden vrijstaande woning (ca. 535 m³) met berging en carport. Woning met extra slaapkamer met eigen badkamer op begane grond. Gelegen in een rustige woonwijk op loopafstand van het centrum met al zijn voorzieningen.

Verkocht

Overasebaan 6 te Rijsbergen Overasebaan 6 te RIJSBERGEN
Mooie vrijstaande woning met garage/schuur en grote weide op ca. 4855 m² grond in het groenrijke buitengebied van Rijsbergen.

Verkocht

Achtmaalsebaan 24 te Schijf Achtmaalsebaan 24 te SCHIJF
Nabij natuurgebied de Rucphense Bosschen gelegen leuke vrijstaande en geheel onderkelderde woning (ca. 860 m³ incl. kelder en inpandige garage) op een ruim en geheel omheind perceel met een grootte van 3376 m². Voorzien van fraaie bostuin met veel privacy.

Verkocht

Kleine Heistraat 8 te Wernhout Kleine Heistraat 8 te WERNHOUT
Prachtig mooie ruime en perfect afgewerkte vrijstaande woning met grote dubbele inpandige garage en grote schuur op een mooie groene locatie in het buitengebied van Wernhout op ca. 10.0005 m².

Verkocht

Rithsestraat 148 te Breda Rithsestraat 148 te BREDA
In het groenrijke buitengebied van de Rith rustig en strategisch gelegen vrijstaande woning (ca. 790 m³ ), op maar liefst 3875 m² grond met ruime garage (75 m²) en twee schuren (227 m²). Ideaal voor de liefhebber van paarden of andere huisdieren, rust of ruimte.

Verkocht

Wouwsestraat 46 te Steenbergen Wouwsestraat 46 te STEENBERGEN
Stijvolle zeer ruime woning (ca. 500 m³) met inpandige garage (ca. 80 m³) nabij het centrum gelegen op een perceel van ca. 270 m²

Verkocht

Molenkade 15 te Dussen Molenkade 15 te DUSSEN
Verrassend ruimt appartement (vloeropp. ca. 250 m²) strategisch gelegen boven een winkelpand in het Land van Heusden en Altena.

Verhuurd

Opperstraat 12 te Oud Gastel Opperstraat 12 te OUD GASTEL
Rustig gelegen en goed geoutilleerde paardenhouderij met woning. Gelegen aan een rustige doorgaande weg in het groenrijke buitengebied tussen Oud-Gastel en Roosendaal op een ruime kavel van 16.250 m² met totaal 24 paardenboxen.

Verkocht

Zandstraat 13 te Hooge Zwaluwe Zandstraat 13 te HOOGE ZWALUWE
Agrarische bedrijfswoning met enkele bijgebouwen op rustige locatie nabij Made op ca. 19.850 m² (minder grond ook mogelijk)

Verhuurd

Schouwenbaan ong te Wouwse Plantage Schouwenbaan ong te WOUWSE PLANTAGE
Perceel bosgrond nabij Landgoed De Wouwse Plantage van ca. 24090 m².

Verkocht

Watermolenstraat 1 te Rijsbergen Watermolenstraat 1 te RIJSBERGEN
Royale vrijstaande woning met prachtige tuin en bedrijfsruimte. Op zichtlocatie en strategisch gelegen locatie in het groenrijke buitengebied van Rijsbergen op ca. 6800 m² (meer grond mogelijk tot ca. 28.795 m²)

Verkocht

Breedschotsestraat 12a te Rijsbergen Breedschotsestraat 12a te RIJSBERGEN
Leuk gelegen vrijstaande woning met royale garage (ca. 108 m²) met inpandig kantoortje, houten dierenverblijf van ca. 68 m² en een weiland op totaal ca. 6000 m² grond.

Verkocht

Den Dries 6 te Klein-Zundert Den Dries 6 te KLEIN-ZUNDERT
Fraaie, zeer ruime en goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning met garage, op een rustige locatie gelegen, op ca. 385m² in een kindvriendelijke woonwijk in Klein-Zundert.

Verkocht

Onze Lieve Vrouwestraat 209 te Zegge Onze Lieve Vrouwestraat 209 te ZEGGE
Mooi gelegen vrijstaande woning met vrijstaande garage. Gelegen op een royaal perceel van ca. 2465 m² en een mooi aangelegde tuin met veel privacy en een zwembad. Aanvaarding in overleg.

Verkocht

Laguitensebaan 25 te Rijsbergen Laguitensebaan 25 te RIJSBERGEN
Schitterend, ruim en karakteristiek herenhuis (ca. 850 m³ met aangebouwde garage met zolder) op een mooie locatie gelegen in een rustige woonwijk en op loopafstand van het centrum. Ruime en schitterend in stijl aangelegd tuin op een totale oppervlakte van 620 m². Kortom een mooie ensemble. Alles nog zo goed als nieuw en dus instapklaar.

Verkocht

Ulvenhoutselaan 38 te Breda Ulvenhoutselaan 38 te BREDA
Sfeervolle en authentieke villa (ca. 750 m³), fraai gelegen nabij het Ginneken. Gelegen aan een laan met karakteristieke woningen en veel groen aan beide zijden, met aan de achterzijde het groene en waterrijke Markdal.

Verhuurd

Brandseweg 51 te Etten-Leur Brandseweg 51 te ETTEN-LEUR
Mooie ruime vrijstaande woning (ca. 695m³) uit 1981 met inpandige garage en grote schuur (ca. 100 m²). Gelegen in de woonwijk van Etten-Leur met ca. 1160 m² grond. Aanvaarding in overleg.

Verkocht

Slagveld 8 te Etten-Leur Slagveld 8 te Etten-Leur
Prachtig mooie monumentale boerderij (ca. 1165 m³) met Vlaamse schuur. Rustig gelegen in het buitengebied van Etten-Leur op ca. 5000 m² (meer grond is mogelijk).

Verkocht

Oude Molenweg 24 te Prinsenbeek Oude Molenweg 24 te PRINSENBEEK
Een bijzonder groenrijke en ruime bouwkavel van 1653 m², welke is gelegen op slechts 250 m van het natuurrijke Liesbos, nabij Breda en al voorzien van alle nutsaansluitingen

Verkocht

Veilig op zoek naar een leuk stulpje op het platteland?

Kies voor zekerheid en duidelijkheid. Ook op het gebied van aankoop werken wij graag met u samen. Onze gedegen aanpak, onze eerlijkheid en transparantie leiden voor u tot een vertrouwde en veilige aankoop.

Rijksweg 118-118a te Dorst Rijksweg 118-118a te DORST
Horecagelegenheid t.b.v. omzetten naar gezondheidscentrum

Aangekocht

Zoomvlietweg 54a te Bergen op Zoom Zoomvlietweg 54a te BERGEN OP ZOOM

Aangekocht

Acacialaan 17 te Heerle Acacialaan 17 te HEERLE

Aangekocht

Ven 7 te Heezen Ven 7 te HEEZEN

Aangekocht

Wildbaan 39 te Etten-Leur Wildbaan 39 te ETTEN-LEUR

Aangekocht

Molenstraat 139 te Zundert Molenstraat 139 te ZUNDERT

Aangekocht